NGK 2021-24 skolestart

SÅ er de nordatlantiske elever i gang på Gribskov Gymnasium :-)

Den nye NGK-klasse beståer af 19 elever: 1 fra Færøerne, 3 fra Island, 11 fra Grønland og 4 fra Danmark. Alle eleverne bor i studiebyen, lige ved siden af gymnasiet.

Efter at være installeret i studiebyen, var første uge præget af diverse intro-arrangementer: NGK havde deres helt egen dag med deres tre vejledere, hvor de fik ordnet formaliteter i forhold til det at være flyttet til Helsinge, og de havde fælles aftensmad med værterne fra studiebyen. De havde også første skoledag med deres teamkoordinatorer, og de var med til "introdagen", hvor alle førsteårselever fik en chance for at lære hinanden godt at kende gennem teambuildings-lege mm.

Nu er det blevet hverdag, og klassen har efterhånden mødt de lærere, som i deres første studieår her i Danmark skal undervise dem - og siden aflevere eleverne videre til kollegerne i Færøerne, Island og Grønland.

Eleverne har travlt med at lære hinanden og Helsinge at kende. De er blevet taget godt imod i ungdomshuset, og de er i gang med at undersøge, om der er sportsaktiviteter og lignende, som kan være relevant for dem.

Vi håber også at finde "venskabsfamilier" til de nordatlantiske elever, som gerne vil styrke deres tilknytning til lokalområdet.

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest