BankNordik Legat-modtagere

BankNordik støtter op om Nordatlantisk Gymnasieklasse

Ivaana Olsen Rasmussen, som er 15 år og fra Sisimiut, starter til august op i den nye gymnasieklasse for unge i hele Nordatlanten, Nordatlantisk Gymnasieklasse, NGK.

BankNordik har besluttet at tildele et legat til en grønlandsk studerende på i alt 150.000 kr. over de tre år, NGK uddannelsen varer.

Ivaana Olsen Rasmussen sendte en legatansøgning til BankNordik, og for nylig modtog hun den glædelige besked om, at hun var blevet udvalgt til at modtage legatet.

”Jeg er dybt taknemmelig for legatet fra BankNordik. Legatet gør det muligt for mig at vælge den Nordatlantiske Gymnasieklasse-uddannelse. Jeg får en kæmpe mulighed for at opleve de andre nordatlantiske lande og kulturer, samtidig med at jeg læser fag som har min interesse,” siger Ivaana.

Ydermere har BankNordik også valgt at støtte elever fra Færøerne med et tilsvarende beløb, som de to ansøgere fra Færøerne kommer til at dele ligeligt.

En af modtagerne Angela Djurhuus siger: ”Det bliver spændende at læse, rejse og opleve alt det interessante rundt om I Nordatlanten. Jeg er sikker på at vi får en god gruppe som elever. Og jeg er heldig at jeg får legatet med fra BankNordik”.

BankNordik støtter op om ideen med Nordatlantisk Gymnasieklasse, hvor de elever, der er optaget i NGK får mulighed for at bo opleve og studere i Nordatlantiske lande. Og med legatet giver banken mulighed for, at elever kan få støtte til udgifterne:

”Vi vil gerne opmuntre unge mennesker til at tage en uddannelse, da det er med til at give dem bedre jobmæssige muligheder, samtidig med at en veluddannet befolkning også gavner samfundet som helhed. Formålet med legatet er derfor at gøre det lettere at gennemføre den nordatlantiske studentereksamen ved at hjælpe den studerende med udgifterne til kost, logi samt transport til og fra de fire lande,” siger René Sørensen, privatkundedirektør i BankNordik.

I NGK er vi meget begejstrede for at BankNordik bakker op om ideen med Nordatlantisk gymnasieklasse med så fine legater, og vi glæder os til at modtage de nye elever til den allerførste NGK årgang efter sommerferien på Gribskov Gymnasium.

Se mere på banknordik.gl og banknordik.fo om de 3 legatmodtagere.

Se opslag om NGK og optagelse i 2020 på www.nordatlantisk.dk

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10
Fax: +45 48 79 84 07