Engelsk A - Spansk A - TyskF B / FranskF B / Kinesisk A / Latin C

 

Kan du lide at arbejde med sprog og kommunikation, og er du internationalt og kulturelt orienteret, så er denne studieretning noget for dig. Du får engelsk og spansk på A-niveau i kombination med et tredje sprog: Kinesisk på A-niveau, tysk eller fransk på B-niveau eller latin på C-niveau.
På denne studieretning bliver du rigtig god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt på tre sprog, som på længere sigt giver dig gode muligheder for at studere og arbejde internationalt. Der arbejdes med alle former for tekster og medier, og du lærer at analysere og formidle. Indholdsmæssigt er der i høj grad fokus på de store forandringer og udfordringer, som har præget og præger Europa og EU.
Gribskov Gymnasium har partnerskoler i både Spanien, USA, Kina, Tyskland og Frankrig, så vi har mulighed for at kommunikere fx over Skype eller Facebook med unge i andre lande og arrangere udvekslingsophold og korterevarende eller længerevarende studieture til de lande, hvor sprogene tales. Med solid viden om sprog, kultur og samfundsforhold i de forskellige europæiske lande vil du være attraktiv i mange jobfunktioner både i Danmark og i hele EU.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Skriv til os

Fold ud

Tak for din besked - vi kontakter dig snarest

leaves
Adresse

Gribskov Gymnasium
Østergade 52
3200 Helsinge
Denmark

post@gribskovgymnasium.dk

EAN
5798 000 557 451
CVR nummer
29 55 39 47

Kontor og telefontid

8.00-15.00
(fredag 8.00-14.00)

Tlf. kontor: +45 48 79 84 10
Fax: +45 48 79 84 07